Velkommen til E/F Azaleaparken

Bestyrelsen ønsker dig/jer velkommen til ejerforeningen Azaleaparken. Som ny beboer kan der være mange uafklarede spørgsmål. Det kan være spørgsmål til selve ejendommen, fællesfaciliteterne, husorden, vedtægter mv.

Her på hjemmesiden www.azaleaparken.dk findes en del oplysninger om ejendommen og ejerforeningen. Hvis det ønskes, fremviser et medlem af bestyrelsen gerne ejendommen, fyrrummet, fællesarealer, fællesfaciliteterne mm. – kontakt bestyrelsen hvis det ønskes.

Kontakt til bestyrelsen
Brev: i postkassen ved indgangen
Mail: azaleaparken@outlook.dk
Telefon: 3042  0580

I Azaleaparken forsøger vi at have et ens og præsentabelt ydre. Det er derfor kun bestyrelsen, som må sætte navneskilte op, hvorfor der opkræves kr. 200,00 oveni fællesudgifterne ved ændring af navneskilte.

Udfyld bestillingskupon og læg den i postkassen i hovedindgangen – så sørger bestyrelsen for at sætte navn på lejlighedsdør, dørtelefon og brevkasse. Skriv venligst telefonnummer på bestillingskuponen, således at der kan ringes, hvis der bliver tvivl om noget.

Til lejligheden hører nøgle til:

  • lejligheden
  • postkasse
  • 3 kopisikre ejerforeningen (nøglerne passer til alle fællesfaciliteter med lås)
  • vaskerinøgle

Er disse ikke overdraget, bør du/I i første omgang kontakte sælger/udlejer, da de er fast tilbehør til lejlighederne. Ellers kan vasketurslås og omkodning af postkasselås købes hos låsefirma og nøgler til ejendommen kan købes for 250 kr. ved at kontakte bestyrelsen.

Der er installeret systemet Bekey i ejerforeningen, således at man ikke bør lukke nogle ind i ejerforeningen, som siger de fx kommer med reklamer. De med reklamer, flere madleveringsfirmaer (fx årstiderne og nemlig.com), hjemmeplejen mf kan låse sig ind igennem en APP.

Til lejligheden hører et kælderrum, som man selv skal sørge for hængelås til.

Hvis der er planer om at istandsætte/renovere lejligheden, er et par gode råd:

• HUSK at overholde bygningsreglementet, vedtægter og husorden.

• Murene er meget hårde – ejerforeningen har en boremaskine beregnet til beton, der kan lånes. HUSK det ikke er tilladt at bore søn- og helligdage jf. husordens pkt 7.

• Skal lejligheden renoveres (køkken, bad, gulv, el, flytning/udskiftning af radiator) kontakt da evt. bestyrelsen. En samtale inden renoveringen kan måske spare nogle ærgrelser efterfølgende.

• Ejerforeningen giver tilskud til udskiftning af defekte stophaner i rørskakten bag væggen på toilettet. Der skal være adgang til rørskakten for håndværkere, se mere under praktiske oplysninger (punktet Rør og vandrør)

I husorden finder du/I flere informationer om, hvad det kan forventes, at ejerforeningen har ansvaret for, og dermed også hvad ejeren selv har ansvaret for.

Velkommen til ejerforeningen Azaleaparken. Vi håber du/I bliver glade for at bo her.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen